Toon nu uw interesse voor één of meerdere woningtypen!
Het is vanaf nu mogelijk om uw voorkeur voor één of meerdere woningtypen aan te geven via deze website. Wanneer u inschrijft op het bouwnummer van uw voorkeur in de periode vanaf nu tot het moment van start verkoop toont, heeft u een streepje voor bij de toewijzing. VanWonen is voornemens de verkoop van de totaal 52 woningen en 8 appartementen in oktober van dit jaar te starten.

Gevarieerd aanbod
Het aanbod in De Smaaktuin is gevarieerd en bestaat uit hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen en appartementen. Bekijk hier het volledige woningaanbod!
In De Smaaktuin worden zowel sociale- en middel dure en vrije sector woningen aangeboden. Ten aanzien van de 11 sociale- en 17 middel dure woningen gelden echter wel een aantal uitgangspunten. Wilt u weten welke uitgangspunten dit zijn? Klik HIER. Voor de vrije sector woningen en appartementen gelden deze uitgangspunten niet.

Vervolg
In de tweede helft van oktober verwachten we de verkoop te starten. Wanneer u zich inschrijft als belangstellende zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte brengen. 

Wilt u online inschrijven?
Meld u dan eerst aan via de button ‘belangstelling’. Na invullen van het formulier, ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account. In dit account kunt u dus online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur tijdens de pre-sale. U kunt slechts 1 keer inschrijven, dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. U ontvangt na de inschrijving een bevestiging hiervan per email. Per woningtype is een prijs-bandbreedte aangegeven. Het is de verwachting dat bij verkoop van de woningen het merendeel van de bouwnummers binnen de bandbreedte geprijsd zal zijn.

Sluiting pre-sale
Wanneer de pre-sale sluit, start de verkoop. Dit is het moment waarop de definitieve verkooptekeningen en koopsommen bekend zijn. Wij verwachten dit medio oktober gereed te hebben.

Deel deze pagina: