Goed nieuws: na een succesvolle pre-sale waarin ontzettend veel belangstellenden hebben aangegeven welk woningtype en welk bouwnummer de voorkeur heeft, hebben wij de verkoopdocumentatie definitief vastgesteld en zijn de koopsommen bekend.

Het aanbod
Het aanbod in De Smaaktuin is gevarieerd en bestaat uit hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen en appartementen. Bekijk hier het volledige aanbod voor de woningen of appartementen.

In De Smaaktuin worden zowel sociale- en middel dure en vrije sector woningen aangeboden. Ten aanzien van de 11 sociale- en 17 middel dure woningen gelden echter wel een aantal uitgangspunten. Wilt u weten welke uitgangspunten dit zijn? Klik HIER.
Voor de vrije sector woningen en appartementen gelden deze uitgangspunten niet. Kiest u voor het woningtype Steenanjer en wordt u een woning toegewezen dan zullen we u verzoeken een IB-60 formulier (inkomensverklaring) en werkgeversverklaring aan te leveren.

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur!
Via de button ‘belangstelling op de home pagina’ kunt u zich opgeven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Lees hier meer over hoe online inschrijven werkt! Tot donderdag 18 november 9.00 uur kunt u definitief inschrijven en na toewijzing zal in een persoonlijk gesprek alles over het nieuwbouwplan en uw bouwnummer verteld worden en kunnen we over gaan tot het tekenen van de koop,- en aanneemingsovereenkomst.

Heeft u tijdens de pre-sale uw voorkeuren al aangegeven?
Degenen die hebben meegedaan met de pre-sale kunnen hun eerder opgegeven voorkeur bevestigen of wijzigen. Zoals al eerder aangegeven: zij krijgen een streepje voor bij de toewijzing.

Inschrijven kan tot donderdag 18 november 9.00 uur, daarna toewijzen 
Na sluiting van de inschrijfperiode zullen de woningen worden toegewezen aan de hand van een digitaal toewijzigingssysteem. U ontvangt uiterlijk vrijdag 19 november bericht van ons of u wel of niet bent ingeloot.

Midden Nederland Makelaars vertegenwoordigt VanWonen
Omdat wij het belangrijk vinden dat u lokaal informatie over dit project kan krijgen, hebben wij Midden Nederland Makelaars gevraagd om namens VanWonen de gesprekken met u te voeren en aanspreekpunt te zijn voor al uw vragen. Midden Nederland Makelaars is gevestigd aan de Kampstraat 32 in Barneveld.

Wij kijken met belangstelling uit naar uw definitieve inschrijving!

Deel deze pagina: