Dille - bouwnummer 26

Appartement

Beschrijving Dille - bouwnummer 26

Gelijkvloers wonen in het groen, met ruimte voor comfort én buitenruimte.

Appartementsgebouw Dille omvat acht driekamerappartementen, verdeeld over drie woonlagen. Het kleinschalige complex wordt energiezuinig gebouwd en bewoond, waarbij materiaalkeuze, isolatiemaatregelen en moderne installaties samensmelten tot een heerlijke woonplek.

De appartementen situeren rond een gezamenlijke entree, waar zowel een liftinstallatie als een trappenhuis de bewoners naar hun woonverdieping leiden. Elk appartement meet een indrukwekkende 80 vierkante meter of zelfs ietsje meer. De buitenruimte is binnenshuis, oftewel een loggia. Zo schijnt de zon van twee kanten op de lichte living met open leefkeuken. Grote raampartijen, zelfs bijna verdiepingshoog bij de appartementen op de begane grond, worden met valbeveiliging uitgerust. Dat geldt ook voor de twee grote slaapkamers, variërend van 9,5 tot 14,5 m2, en een inpandige berging voor de installaties en aansluitingen wasmachine en -droger. De badkamer wordt geheel betegeld en is extra ruim van opzet.

Bij appartementsgebouw Dille horen ook separate bergingen, hier kunnen de fietsen gestald en opgeladen worden. Bewoners en bezoekers parkeren op het terrein. Dille ligt verscholen in het groen, wordt omringd door waterpartijen en sluit perfect aan op de doorgaande route.  Zowel per fiets, met de auto als het openbaar vervoer is de aansluiting met de voorzieningen van Barneveld en de natuurrijke omgeving perfect!

De appartementen van het type Dille zijn de appartementen met de bouwnummers 26 tot en met 33.
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Dille bnr. 26

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart