Duizendschoon - bouwnummer 21

Hoekwoning

Beschrijving Duizendschoon - bouwnummer 21

Duurzaam en energiezuinig wonen met de vrijheid van de hoekligging.

Hoekwoning Duizendschoon sluit een woonblok met speels verspringende gemetselde gevels en biedt maar liefst 130 vierkante meter woonplezier. Deze worden verdeeld over drie verdiepingen, waarbij de zolder van bijna dertig vierkante meter open is gehouden. Hier vinden de installaties en facilitaire kanten van het huishouden hun plek, praktisch bereikbaar met een vaste trap.

Een verdieping lager komen drie slaapkamers, respectievelijk 7, 13 en 16,5 m2. De geheel betegelde badkamer op deze etage wordt gezinsgericht voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet.

Beneden wordt samen gepraat, gegeten, gelachen, kortom: geleefd en genoten. De woonkamer heeft met hoge raampartijen en een openslaande deur direct contact met de buitenruimte. Ook is er directe open verbinding met de halfopen keuken. Deze wordt vanwege smaakgevoeligheid en persoonlijke wensen casco opgeleverd, uiteraard gebaseerd op elektrisch koken. Er komt geen gas.

De woning wordt uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming. ’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. In combinatie met de uitstekende isolatie, ventilatie en zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) zorgt dit voor een behaaglijk binnenklimaat. Tegen minimale energiekosten en een uiterst lage footprint.

De woningen van het type Duizendschoon zijn de woningen met de bouwnummers 21 en 34.
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Duizendschoon bnr. 21

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen