Goudsbloem - Vrijstaand

Beschrijving Goudsbloem

Royaal en vrijstaand wonen met berging op een ruime kavel met diepe achtertuin.

Woningtype Goudsbloem biedt met een gebruiksoppervlakte van circa 167 m2 royaal plaats aan gezinnen. Omringd door het eigen erf, waarop ook de berging plus twee parkeerplaatsen worden gesitueerd. De achtertuin richt zich op zon, schaduw en luwte. De living verbindt zich met vrijwel verdiepingshoge raampartijen en een openslaande deur met deze buitenruimte. De casco op te leveren leefkeuken ligt aan de voorzijde.

Het ontwerp van Goudsbloem omvat siermetselwerk en robuuste materialen, waarbij rekening wordt gehouden met flora en fauna binnen de woonwijk. De dakhelling begint boven de eerste verdieping, dat schept ruimte voor drie slaapkamers en een fijne badkamer, overigens verrijkt met ligbad. Het tweede toilet ligt separaat. De zolderverdieping is bereikbaar met een vaste trap en staat open voor de eigen inbreng. Komt hier een vierde slaapkamer, een gameroom of een werkplek? Een speelzolder met berging? De uitstekende binnen- en buitenisolatie houdt de privacy optimaal.

De vrijstaande woningen worden uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming ’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. Dit zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) brengen de externe energiebehoefte verder terug naar een aangenaam laag gebruiksniveau. Goed voor de portemonnee, het klimaat en de toekomst.

De woningen van het type Goudsbloem zijn de woningen met de bouwnummers 1, 2 3 en 49.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Goudsbloem

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen

Prijslijst type Goudsbloem

Swipe voor alle kolommen
Alle woningen zijn verkocht.

Ander aanbod van Wonen in de Smaaktuin bekijken

Bekijk het volledige aanbod