Kamille - bouwnummer 12

Hoekwoning

Beschrijving Kamille - bouwnummer 12

Lekker dwars wonen, met parkeren op eigen erf en drie flinke slaapkamers.

Woningtype Kamille vormt de stoere afsluiting van het woonblok. Meer vierkante meters woonoppervlak, grotere kavel en extra keuzemogelijkheden. Zo kan bij de woningen met de bouwnummers 7 en 25 optioneel een berging aan de woning worden geplaatst, waardoor deze als garage kan dienen. De dwarskap met ramen biedt de gelegenheid voor een vierde slaapkamer op de zolder. Plus wellicht nog een fijne thuiswerkplek.

Deze in het ontwerp speels afwijkende hoekwoning heeft een gebruiksoppervlakte van circa 137 m2, verdeeld over drie verdiepingen. De begane grond verdeelt zich over een tuingerichte woonkamer, een eetgedeelte en de halfopen keuken aan de voorzijde van de woning. Vanwege smaakgevoeligheid en persoonlijke wensen wordt deze casco opgeleverd, waarbij op elektra wordt gekookt.

Boven zijn drie slaapkamers en een fijne, fris betegelde badkamer met douche en tweede toilet. De zolderverdieping is standaard een open ruimte, met een plek voor de techniek en de facilitaire kanten van het huishouden. De dakkapel aan de zijgevel en het raam bieden volop indelingsmogelijkheden.

De woning wordt uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming. ’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. In combinatie met de uitstekende isolatie, ventilatie en zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) heerst altijd en overal in huis een behaaglijk binnenklimaat, tegen lage energiekosten. Volledig op de toekomst gericht.

De woningen van het type Kamille zijn de woningen met de bouwnummers 7, 12, 16, 25 en 38.
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Kamille bnr. 12

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen