Korenbloem - bouwnummer 51

2 onder 1 kap woning

Beschrijving Korenbloem - bouwnummer 51

Energiezuinig en ruim wonen met garageberging en het comfort van parkeren op eigen erf.

Woningtype Korenbloem is een twee-onder-één-kapwoning met circa 150 m2 gebruiksoppervlakte. De tuingerichte woonkamer is met vrijwel verdiepingshoge hoge ramen en een openslaande deur verbonden met de buitenruimte. Hier komt ook de ruime berging met oprit voor twee auto's. De casco leefkeuken biedt zicht op een van de vele wandelpaden en waterpartijen, die De Smaaktuin larderen.

Siermetselwerk en robuuste materialen kenmerken woontype Korenbloem. Op de eerste verdieping is ruimte voor drie slaapkamers. De geheel betegelde badkamer omvat onder meer een douche en een ligbad. Het tweede toilet is separaat gesitueerd. De open zolderverdieping (32,5 m2!) is bereikbaar met een vaste trap. Hier zijn de technische installaties zoals de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) gepland. Uitbreiding met een vierde slaapkamer en/ of thuiswerkplek ligt hier voor de hand.

De woningen worden uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming.’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. Dit zorgt voor een optimaal binnenklimaat.

De tweekappers staan op kavels van circa 315 tot 330 vierkante meter, aan de rand van de woonbuurt. De straat is alleen voor bestemmingsverkeer. Wandelaars, fietsers en vooral spelende kinderen krijgen hierdoor volop vrijheid en veiligheid. De beste ingrediënten voor een gezonde en gelukkige woonomgeving!

De woningen van het type Korenbloem zijn de woningen met de bouwnummers 50, 51, 52, 53, 54 en 55.
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Korenbloem bnr. 51

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen