Madelief - bouwnummer 22

Hoekwoning

Beschrijving Madelief - bouwnummer 22

Flinke kavel met eigen parkeerplaats en lekker veel groen voor de deur.

Woningtype Madelief sluit het woonblok elegant af met siermetselwerk. Op de hoek wonen biedt altijd meer vrijheid. De auto op het eigen erf parkeren bijvoorbeeld. Tegenwoordig toch een groot goed. In dit geval biedt de hoekligging ook meer keuzemogelijkheden. Optioneel kan bij de woningen met bouwnummer 4 en 22 een berging (ter grootte van een garage) aan de woning worden geplaatst. De kavelgrootte biedt hiervoor volop gelegenheid.

Deze hoekwoning heeft een gebruiksoppervlakte van circa 127 m2, verdeeld over drie verdiepingen. Dat biedt de ruimte aan gezinnen! De begane grond vormt het hart van het huishouden. Hier wordt gewoond, genoten van de tuin en van elkaar. De halfopen keuken wordt vanwege smaakgevoeligheid en persoonlijke wensen casco opgeleverd. Uiteraard houdt de installatie rekening met elektrisch koken.

Boven zijn drie slaapkamers en een fijne, fris betegelde badkamer met douche en tweede toilet. De zolderverdieping is een open ruimte, met een plek voor de techniek. Hier is ruimte voor uitbreiding met een vierde slaapkamer en/ of thuiswerkplek.

De woning wordt uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming.’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. In combinatie met de uitstekende isolatie, ventilatie en zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) heerst altijd en overal in huis een behaaglijk binnenklimaat, tegen zeer lage energiekosten. Volledig op de toekomst gericht.

De woningen van het type Madelief zijn de woningen met de bouwnummers 4, 8, 15 en 22.
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Madelief bnr. 22

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen