Margriet - bouwnummer 6

Tussenwoning

Beschrijving Margriet - bouwnummer 6

Heerlijk ruime gezinswoning met fijne voortuin en lekkere achtertuin op het westen.

Woningtype Margriet is een echte gezinswoning van het riante soort. Met een gebruiksoppervlakte van circa 127 m2 wordt hier een heerlijke woonplek gecreëerd. Daarbij biedt de living direct contact met de buitenruimte. Visueel, door de grote raampartijen, en fysiek, een openslaande deur brengt binnen naar buiten en buiten naar binnen. Precies zoals dat in De Smaaktuin bedoeld is.

Aan de voorzijde van de gezinswoning Margriet wordt de keuken gesitueerd, met de blik op de voortuin. De keuken wordt vanwege smaakgevoeligheid en persoonlijke wensen casco opgeleverd, uiteraard wel voorzien van leidingwerk waarbij de elektra is voorbereid op koken.

Boven zijn drie slaapkamers en een fijne, fris betegelde badkamer met douche en tweede toilet. De zolderverdieping is een open ruimte, met een plek voor de techniek. Hier is ruimte voor uitbreiding van het aantal vertrekken.

De woning wordt uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming.’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. In combinatie met de uitstekende isolatie,ventilatie en zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) heerst altijd en overal in huis een behaaglijk binnenklimaat, tegen lage energiekosten. Volledig op de toekomst gericht.

De woningen van het type Margriet zijn de woningen met de bouwnummers 5 en 6.
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Margriet bnr. 6

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen