Munt - Hoekwoning

Beschrijving Munt

Hoekwoning met maar liefst vijf slaapkamers en een flinke achtertuin op het zuiden.

Woningtype Munt ligt aan het einde van het woonblok en wordt omringd door groen, waterpartijen en wandelpaden. Hier kijk je uit over het rustieke bruggetje die deze woonwijk zo karakteriseren. Hier spelen bevordering van biodiversiteit en een inclusieve leefomgeving de hoofdrollen. Deze hoekwoning heeft de achtertuin op het zonnige zuiden gericht, de eigen oase in een hectisch bestaan. De kavel biedt met 221 m2 de vrijheid.

Hoekwoning Munt meet 150 m2 gebruiksoppervlakte, verdeeld over drie efficiënt ingedeelde woonlagen. Beneden is de tuingerichte woonkamer verbonden met de keuken aan de voorzijde. Deze wordt vanwege smaakgevoeligheid en persoonlijke wensen casco opgeleverd. Op de eerste verdieping komen drie slaapkamers en een fijne badkamer met inloopdouche en tweede toilet. De hoogste verdieping brengt het aantal standaard (!) slaapvertrekken op vijf. De robuust opgemetselde gevels zorgen voor rechte wanden. Ultiem gebruikmakend van de beschikbare vierkante meters. De technische en facilitaire aspecten van het huishouden worden hier ondergebracht in een berging.

De woning wordt uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming. ’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. In combinatie met de uitstekende isolatie,ventilatie en warmteterugwinning en zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) heerst altijd en overal in huis een behaaglijk binnenklimaat, tegen lage energiekosten.

De woning van het type Munt is de woning met het bouwnummer 11.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Munt

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen

Prijslijst type Munt

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Soort Status Prijs (v.o.n.) Kavelopp. Woonopp. (GBO) Tuinligging Meer

Ander aanbod van Wonen in de Smaaktuin bekijken

Bekijk het volledige aanbod