Rozemarijn - bouwnummer 48

Hoekwoning

Beschrijving Rozemarijn - bouwnummer 48

Prettig wonen met veel groen in de buurt,  wonen met de natuur brengt geluk.

Hoekwoning Rozemarijn sluit het woonblok met speels verspringende gemetselde gevels.  Hier komt de beoogde biodiversiteit het best in het zicht. Nestkasten geven mussen een veilige plek, een van de vele maatregelen om de leefomgeving te verrijken met de kracht en schoonheid van de natuur.

Dit woningtype sluit aan bij Steenanjer met een groter perceel, variërend van 172 tot 212 vierkante meter, en biedt ook meer ruimte aan woonplezier: ruim 115 m2!
Deze worden verdeeld over drie verdiepingen, waarbij de zolder van bijna dertig vierkante meter open is gehouden. Hier vinden de installaties en facilitaire kanten van het huishouden hun plek, praktisch bereikbaar met een vaste trap. Hier kan trouwens met gemak een vierde slaapkamer of werkplek worden gesitueerd. Naast de drie standaard slaapkamers heeft de eerste verdieping een geheel betegelde badkamer, gezinsgericht voorzien van een inloopdouche, wastafel en tweede toilet.

Beneden wordt samen gepraat, gegeten, gelachen, kortom: geleefd en genoten. De woonkamer heeft door hoge raampartijen en een openslaande deur direct contact met de tuin. Ook is er directe verbinding met de halfopen, casco op te leveren keuken. Dat biedt ruimte voor vervulling van gekoesterde woondromen!

De woning wordt uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming. ’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. In combinatie met de uitstekende isolatie, ventilatie en zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) zorgt dit voor een behaaglijk binnenklimaat. Tegen minimale energiekosten en een uiterst lage footprint.

De woningen van het type Rozemarijn zijn middeldure koopwoningen. Aan de kopers van deze woningen wordt gedurende 5 jaar een instandhoudingstermijn en een zelfbewoningsplicht opgelegd. Voortijdige verkoop levert een boetebeding op.

De woningen van het type Rozemarijn zijn de woningen met de bouwnummers 39, 43, 44, 48, 56 en 60

 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Rozemarijn bnr. 48

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen