Steenanjer - bouwnummer 14

Tussenwoning

Beschrijving Steenanjer - bouwnummer 14

Starters opgelet: Steenanjer is jouw kans op een gezinshuis met zonovergoten tuin.

Woningtype Steenanjer biedt jonge gezinnen of startende stellen de mogelijkheid op een huis met een tuin. Op kavels die variëren van circa 81 tot 103 vierkante meter krijg je met Steenanjer drie verdiepingen woonplezier tot je beschikking!
Een heerlijk lichte L-vormige woonkamer oriënteert op de tuin, die zich op het zuiden of westen richt en voorzien wordt van een berging. Aan de voorzijde ligt de halfopen keuken, die samen met de woonkamer de daglichtinval van een doorzonverbinding heeft.  Vanwege smaakgevoeligheid en persoonlijke wensen wordt deze casco opgeleverd. Koken gaat op elektra, er komt geen gasaansluiting.

Boven zijn twee slaapkamers en een fijne, fris betegelde badkamer met douche, wastafel en standaard tweede toilet. De zolderverdieping is een open ruimte, met een plek voor de techniek en aansluitingen voor de wasmachine plus -droger. Deze woonlaag biedt kansen voor uitbreiding.

Deze woningen worden uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming. ’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. In combinatie met de uitstekende isolatie, ventilatieen zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) heerst altijd en overal in huis een behaaglijk binnenklimaat, tegen lage energiekosten.

De woningen van het type Steenanjer zijn sociale koopwoningen. Aan de kopers van deze woningen wordt gedurende 10 jaar een instandhoudingstermijn en een zelfbewoningsplicht opgelegd. Voortijdige verkoop van de woning levert een boetebeding op. Verkoop van deze woningen is voorbehouden aan kopers die een maximaal bruto-huishoudinkomen hebben van
€ 55.000,--. Op het moment dat de verkoop daadwerkelijk start en er ingeschreven kan worden, moeten hiertoe bewijsstukken worden aangeleverd.

De woningen van het type Steenanjer zijn de woningen met de bouwnummers 13, 14, 40, 41, 42, 45, 46, 47, 57, 58 en 59.
 
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Steenanjer bnr. 14

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen