Viooltje - Tussenwoning

Beschrijving Viooltje

Fijne gezinswoning met lekker veel ruimte en uitzicht op het vele groen in de buurt.

Woningtype Viooltje betreft een ruime gezinswoning op een kavel van circa 127 vierkante meter. Met een gebruiksoppervlakte van circa 113 m2 is dit een heerlijk ruime woonplek. De openheid van de begane grond, de verdieping waar gelééfd wordt, zorgt voor de verbinding tussen binnen en buiten. Behaaglijke vloerverwarming in combinatie met een uitgekiend ventilatiesysteem zorgt voor een prettig binnenklimaat. Plus ruimte en schoonheid, want radiatoren zijn niet nodig.

De halfopen keuken ligt aan de voorzijde en wordt vanwege smaakgevoeligheid en persoonlijke wensen casco opgeleverd. Uiteraard wordt deze wel voorzien van leidingwerk waarbij de elektra is voorbereid op koken.
Boven zijn drie slaapkamers en een fijne, fris betegelde badkamer met douche, wastafel en standaard tweede toilet. De zolderverdieping is een open ruimte, met een plek voor de techniek. Hier ligt eveneens de kans om het aantal leefvertrekken uit te breiden.

De woning worden uitgerust met een eigen lucht-water-warmtepomp voor zowel warm tapwater als de vloerverwarming. ’s Zomers kan het leidingwerk enigszins voor verkoeling zorgen. In combinatie met de uitstekende isolatie, ventilatie en zonnepanelen (nog niet ingetekend op impressie) heerst altijd en overal in huis een behaaglijk binnenklimaat, tegen lage energiekosten.

De woningen van het type Viooltje zijn middeldure koopwoningen. Aan de kopers van deze woningen wordt gedurende 5 jaar een instandhoudingstermijn en een zelfbewoningsplicht opgelegd. Voortijdige verkoop levert een boetebeding op.

De woningen van het type Viooltje zijn de woningen met de bouwnummers 9, 10, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 35, 36 en 37.
Deel deze pagina:

Kavelkaart Wonen in de Smaaktuin - Viooltje

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart
Appartementen

Prijslijst type Viooltje

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Soort Status Prijs (v.o.n.) Kavelopp. Woonopp. (GBO) Tuinligging Meer

Ander aanbod van Wonen in de Smaaktuin bekijken

Bekijk het volledige aanbod