Binnenkort, na de zomer, starten wij met de pre-sale van de eerste 52 woningen en 8 appartementen in Barnevelds nieuwste woonwijk Bloemendal.

Graag laten wij u nu al een aantal impressies laten zien die in opdracht van VanWonen door Architectenbureau Arx uit Hengelo (Gelderland) zijn ontworpen van zowel de hoek- als tussenwoningen, twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen alsook appartementen.

KLIK HIER OM ALLE ONTWERPEN TE BEKIJKEN

In de afbeelding bovenaan dit bericht is het geheel van de woningen en appartementen in een zogenaamde vogelvlucht-impressie te zien. Het appartement is wit in de impressie maar wordt uitgevoerd in een donkerder kleur. Een deel van het groen dat aan de onder- en rechterkant op de impressie zichtbaar is, wordt eveneens bebouwd. De impressies geven een goede indruk van het komende aanbod. Duidelijk is te zien dat er sprake is van veel variatie in materiaal- en kleurgebruik.

Bovendien ziet u op de beelden dat er veel aandacht is voor toepassing van privé en openbaar groen. De gemeente Barneveld geeft hiermee invulling aan haar ambitie van Bloemendal een natuur inclusieve wijk te maken die bovendien voorbereid is op de veranderingen in het klimaat. Daarnaast wordt uiteraard ook aandacht besteed aan de ambities op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit en de gezondheid van haar inwoners.

Kortom, alle reden ook de komende nieuwsberichten in de gaten te houden en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de Smaaktuin in Bloemendal.

Heeft u zich nog niet bij ons ingeschreven als belangstellende?

Doe dat dan alsnog. Klik hier om u in te schrijven en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in De Smaaktuin in Bloemendal.

Wij wensen u een fijne, zonnige zomer!

Deel deze pagina: