Vertraging

Wij vinden het jammer te melden dat wij in de voorbereiding hierop enige vertraging hebben opgelopen waardoor het niet meer lukt de verkoop in oktober te starten. Wij doen er alles aan de verkoop wel in november te starten en vragen nog even uw geduld en uw begrip voor de vertraging.

Appartementen nu ook uitgelicht op de website
De website was al voorzien van een pagina koopwoningen waarbij u via een actieve kavelkaart de situatie van de verschillende woningen kon aanklikken. Vanaf nu is er ook een aparte pagina voor de appartementen waarbij u interactief de bouwnummers van uw voorkeur kan bekijken.

Aankondiging start verkoop
Zodra alles gereed is om te starten met de verkoop, sturen wij u een nieuwsbrief waarin we de start aankondigen. Vanaf dan heeft u 1 week de tijd om definitief in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. 

Midden Nederland Makelaars
Voor het project Wonen in de Smaaktuin hebben wij de samenwerking gezocht met de  makelaar in de regio Barneveld: Midden Nederland Makelaars. Everhard Hazeleger en Barbara van Ee helpen u stap voor stap bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met Midden Nederland Makelaars.

Wanneer de verkoop start, zullen wij u uiteraard via een nieuwsbrief op de hoogte brengen.

Deel deze pagina: